ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πάτρα: Αυτοψία του Ανθρωποκτονιών στο Αγλαΐα Κυριακού – Πήραν καταθέσεις για τους θανάτους Μαλένας-Τζωρτζίνας

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από το προσωπικό

Πάτρα: Αυτοψία του Ανθρωποκτονιών στο Αγλαΐα Κυριακού – Πήραν καταθέσεις για τους θανάτους Μαλένας-Τζωρτζίνας

Αθόρυβα, όπως κινείται όλες τις τελευταίες εβδομάδες που η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα συγκλονίζει την Ελλάδα, οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού.

Στο ογκολογικό τμήμα «Ελπίδα» του Νοσοκομείου είχε πέσει ανεξήγητα τον Απρίλιο του 2019 η αυλαία της σύντομης ζωής για την Μαλένα Δασκαλάκη που ήταν τότε 3,5 ετών ενώ στο Παίδων έφυγε από τη ζωή και η εννιάχρονη Τζωρτζίνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ώρα που από την ιατροδικαστική διερεύνηση του θανάτου της Τζωρτζίνας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη δεν έχουν προκύψει ακόμα τα σαφή αίτια του θανάτου της και το πόρισμα της επιτροπής Καρακούκη που επανεξετάζει τα δεδομένα για τον θάνατο της Μαλένας δεν έχει ακόμα παραδοθεί, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει τη δική του έρευνα στην Πάτρα και την Αθήνα προσπαθώντας να συμπληρώσει τα κομμάτια του μυστηριώδους παζλ.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από το προσωπικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr πριν από λίγες ημέρες ομάδα αστυνομικών πέρασε την πύλη του Νοσοκομείου Αγλαία Κυριακού και αφού επισκέφθηκε τους χώρους όπου είχαν νοσηλευτεί τα δυο κορίτσια , πήρε καταθέσεις από το προσωπικό που ήταν επιφορτισμένο με τη νοσηλεία τους. Από το νοσοκομείο τηρείται σιγή ιχθύος για τις εξελίξεις , ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο χαμός των δυο παιδιών αλλά και οι συμπεριφορές ανθρώπων από το στενό τους περιβάλλον δεν είχαν περάσει απαρατήρητα από το προσωπικό.

«Ήταν ψυχρή όταν της ανακοινώθηκε ο θάνατος της Μαλένας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γιατροί της Μαλένας εξ’ άλλου είχαν επιμείνει να γίνει νεκροψία -νεκροτομή στη Μαλένα παρ’ ότι η μητέρα της δεν το επιθυμούσε, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει και το γεγονός πως όταν την ανακοινώθηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν ψυχρή και έφυγε λίγο αργότερα για την Πάτρα χωρίς να συνοδεύσει τη σορό του παιδιού στις απαραίτητες διαδικασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.