ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Πάτρα: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 40χρονος που ξυλοκόπησε τη μητέρα του

Δεν ήταν η πρώτη φορά που χτύπησε την ηλικιωμένη

Πάτρα: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 40χρονος που ξυλοκόπησε τη μητέρα του

Ενώπιον του εισαγγελέα Πάτρας οδηγήθηκε ο 40χρονος άνδρας που ξυλοκόπησε για άγνωστους λόγους την ηλικιωμένη μητέρα του.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση για άγνωστο λόγο από τον γιο της, ο οποίος της κατάφερε βίαια χτυπήματα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου Πάτρας, εκτός από τον 40χρονο, πέρασε και η ηλικιωμένη η οποία φανερά καταβεβλημένη αλλά και με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της αναμένεται να καταθέσει για το περιστατικό.

Η ηλικιωμένη μετά από τα χτυπήματα που δέχτηκε από το ίδιο της το παιδί, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τα τραύματά της, όμως, ευτυχώς να μην είναι σοβαρά και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται αρκετά καλή.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του thebest.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά, που σημειώθηκε τέτοιο περιστατικό στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 40χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.