ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πάτρα: Επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο – Νεαροί πέταξαν μπογιές (βίντεο-φωτο)

Συναγερμός στην αστυνομία

Πάτρα: Επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο – Νεαροί πέταξαν μπογιές (βίντεο-φωτο)

Επίθεση με μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, πραγματοποίησε ομάδα νεαρών, λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δράστες της συγκεκριμένης πράξης ήταν τέσσερις ή πέντε νεαροί οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά επί της λεωφόρου Γούναρη και εκσφενδόνισαν σακούλες με χρώμα, σε διάφορα σημεία της μπροστινής πλευράς του Δικαστικού Μεγάρου.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, οι νεαροί κινήθηκαν με ταχύτητα και μόλις ολοκλήρωσαν την επίθεση διέφυγαν από την οδό Μαιζώνος με κατεύθυνση προς την οδό Παπαφλέσσα, έχοντας προηγουμένως ρίξει χρώματα σε τουλάχιστον τέσσερα σημεία της πρόσοψης του κτιρίου.

Συναγερμός στην αστυνομία για την επίθεση στα δικαστήρια Πάτρας

Πολίτης που περνούσε τυχαία από το σημείο ειδοποίησε την Αστυνομία και άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ενώ πληρώματα περιπολικών της Άμεσης Δράσης έκαναν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν δύο προσαγωγές. Πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν πως η επίθεση σχεδιάστηκε και έγινε από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την επίθεση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.