ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: «Φύλλο και φτερό» κάνουν τα δεδομένα του τάμπλετ οι αρχές

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση

Πάτρα: «Φύλλο και φτερό» κάνουν τα δεδομένα του τάμπλετ οι αρχές

Προσπάθειες ανάσυρσης των δεδομένων που έχουν διαγραφεί από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας πραγματοποιούνται από τις αρχές.

Οι έρευνες στο τάμπλετ του αδικοχαμένου παιδιού, τα στοιχεία για τη διαδρομή της κεταμίνης, οι άγνωστες κινήσεις και οι φόβοι της 33χρονης στη φυλακή, μαζί με τη νέα τροπή στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στον θάνατο τη Μαλένα και την Ίριδα, είναι οι 4 σημαντικότεροι κρίκοι στην αλυσίδα των εξελίξεων.

Μια σειρά από εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει τις επόμενες μέρες με την κατάθεσή της και η Αγγελική Τσιόλα. Είναι η ιατροδικαστής που εξέτασε την άτυχη Ίριδα μετά τον θάνατό της και φαίνεται πως θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια.

Όλα αυτά την ώρα που το Ανθρωποκτονιών συνεχίζει να κάνει «φύλλο και φτερό» τόσο τις συνομιλίες όσο και τις αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στη διαδρομή της κεταμίνης Στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας δεν εντοπίστηκαν σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» σημαντικά στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων βρέθηκαν μέχρι στιγμής βίντεο με κινούμενα σχέδια, από ένα επεισόδιο της σειράς «Παρά Πέντε» του Mega αλλά και βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Το τάμπλετ ήταν συνδεδεμένο με το e-mail της 33χρονης που ούτως η άλλως βρισκόταν στο μικροσκόπιο.

Πολλές συζητήσεις προκαλούν για ακόμα μία μέρα οι αναρτήσεις που έκαναν οι γονείς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η μητέρα της που πλέον βρίσκεται σε φυλακή, ακόμα και τη μέρα της κηδείας, απαντούσε σε όσους απορούσαν με την κατάληξη του παιδιού.

Παρακάτω η συνομιλία:

-Τραγικό, βαθύτατα συλλυπητήρια από καρδιάς. Κάτι δεν μου κάθεται καλά όμως

-Εσένα που δεν σου κάθεται καλά, πήγαινε να βρεις το γονίδιο που μας έκανε όλο αυτό και έλα να το πεις και σε εμάς. Γιατί οι επιστήμονες ακόμα το ψάχνουν.

Ακόμα όμως και ο πατέρας των παιδιών έστελνε μηνύματα εκείνες τις μέρες σε δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ, που μέσα από τα άρθρα τους εξέφραζαν απορίες. Με κοφτές εκφράσεις εκείνος, σε αντίθεση με τη γυναίκα του.

«Τίποτα δεν είναι αδιευκρίνιστο. Και η Τζωρτζίνα είχε επιπλοκή στην ήδη επιβαρυμένη υγεία της. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με το facebook θα απαντήσω: ναι δεν έχω. Δεν μου έμεινε τίποτα άλλο για να ασχοληθώ. Τα έχασα όλα» είχε γράψει η 33χρονη κατηγορούμενη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής η 33χρονη δεν έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους της, αξιολογεί όλα τα δεδομένα και περιμένει τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν για να οριστικοποιήσει τις κινήσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.