ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Ξεσπά η αδερφή της μητέρας – «Κοριτσάρες μου μιλήστε εσείς ξέρετε»

Η ίδια αφήνει αιχμές σε ανάρτησή της στο Facebook

Πάτρα: Ξεσπά η αδερφή της μητέρας – «Κοριτσάρες μου μιλήστε εσείς ξέρετε»

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου Δήμητρα μιλά για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα  ενώ οι έρευνες των αρχών κορυφώνονται για να καταδείξουν τις αιτίες λόγω των οποίων κατέληξαν τα τρία κορίτσια.

«Εμείς πιστεύουμε πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από γενετικό πρόβλημα. Δεν κατηγορούμε γιατρούς και δεν κάνουμε λόγο για ιατρικό λάθος» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο flamis.gr, εκφράζοντας προφανώς τη θέση της οικογένειας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται από τα πρόσωπα – κλειδιά στην υπόθεση, καθώς ήταν αυτή που σύμφωνα με όσα κατέθεσε, εντόπισε νεκρή τη μικρή Ίριδα την άνοιξη του 2021. Οι αστυνομικοί έχουν μάλιστα θέσει στο μικροσκόπιο την κατάθεσή της, προσπαθώντας να αντλήσουν πληροφορίες τόσο για τη σχέση του ζευγαριού, όσο και για την υγεία της αδερφής της.

Πάντως, η ίδια άφησε αιχμές σε ανάρτησή της στο Facebook με αφορμή τον ένα χρόνο από την ημέρα που πέθανε το τρίτο και μικρότερο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη, η μόλις επτά μηνών Ίριδα.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι.

Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου.

Η νονόκα σου ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας.

Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» έγραφε η ανάρτησή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.