«Τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της χωρίς ενοίκιο» δηλώνει η φίλη του ζευγαριού

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα μια φίλη του ζευγαριού προχώρησε σε αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά της οικογένειας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Μεταξύ άλλων η γυναίκα μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά 2015, είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και η σπιτονοικοκυρά, θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και συγχρόνως να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει, μιας και δεν είχε οικογένεια η γυναίκα», ανέφερε η φίλη του ζευγαριού στην τηλεόραση του MEGA.

«Το 2019 όταν άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ της Ρούλας και του Μάνου και ο Μάνος είχε φύγει στα καράβια και πλέον δεν την φρόντιζαν, η σπιτονοικοκυρά ζήτησε 200 ευρώ ενοίκιο. Τότε φέρεται πως η συμπεριφορά της Ρούλας προς τη σπιτονοικοκυρά δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα η τελευταία προκειμένου να αναιρέσει τη «συμφωνία» τους. Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν πλέον καθώς η συμπεριφορά της μητέρας ήταν επιθετική»συμπλήρωσε.

«Στην πρόταση του ενοικίου, το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή μήπως και το αγοράσουν το σπίτι, αν και δεν υπήρχαν χρήματα. Στον θάνατο Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο. Τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή. Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν», πρόσθεσε η φίλη του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, κάποια στιγμή η κυρία Ευγενία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και χάνει τη ζωή της από κάποιο μικρόβιο. «Έτσι διέδιδε εδώ στην γειτονιά η ίδια η Ρούλα. Πολλές φορές και οι γείτονες είχανε πει για κάποιες φωνές από την Ρούλα προς την ιδιοκτήτρια. Από εκεί και πέρα η γυναίκα αυτή ήταν πολύ ήπιων τόνων. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε καρκίνο και να είχε καρκίνο δεν πεθαίνεις μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τον καρκίνο, γιατί πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε. Δεν ενημέρωσαν κάποιον», κατέληξε η φίλη του ζευγαριού.