ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Οδηγός έβγαλε όπλο μετά από διαπληκτισμό στην έξοδο του νέου λιμανιού

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα στο σπίτι του, ο οποίος συνελήφθη

Πάτρα: Οδηγός έβγαλε όπλο μετά από διαπληκτισμό στην έξοδο του νέου λιμανιού

Την άμεση κινητοποίηση προκάλεσε ένα περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (23/12) στην Πάτρα, καθώς ένας οδηγός έβγαλε όπλο μετά από διαπληκτισμό.

Ειδικότερα, στην έξοδο του νέου λιμανιού, στο ύψος του ποταμού Γλαύκου, δύο ΙΧ παραλίγο να συγκρουστούν.

Προκλήθηκε ένταση μεταξύ των οδηγών για το ποιος ευθυνόταν και ξαφνικά ο ένας οδηγός έβγαλε όπλο και απείλησε τον άλλον.

Στη συνέχεια ο άνδρας με το όπλο μπήκε στο ΙΧ του και έφυγε, ενώ ο άλλος οδηγός αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία, δίνοντας κάποιος χαρακτηριστικά του δράστη και του οχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα στο σπίτι του, ο οποίος συνελήφθη, ενώ παράδωσε και το όπλο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.