Πάτρα: Σοκάρει η νέα μαρτυρία – «Η μητέρα άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας επειδή ήταν… για καφέ!»

«Ήταν σαν να είχαν χάσει ένα πουκάμισο και όχι ένα παιδί»

Πάτρα: Σοκάρει η νέα μαρτυρία – «Η μητέρα άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας επειδή ήταν… για καφέ!»

Μιλώντας στο Mega φίλη της οικογένειας ανέφερε τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας πριν και μετά τους θανάτους των παιδιών.

Σοκ προκαλεί επίσης η μαρτυρία της σύμφωνα με την οποία η μητέρα καθυστέρησε να πει στην κηδεία της Τζωρτζίνας καθώς πριν είχε πάει να πιει καφέ.

Για τις σχέσεις του ζευγαριού η οικογενειακή φίλη αναφέρει ότι οι καβγάδες του ανδρόγυνου είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη το θάνατο της Μαλένας το 2019.

Σχετικά με την μητέρα αναφέρει ότι πάντα απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ και αυτή και η μητέρα της πίστευαν στα μάγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν ρωτούσα τους γονείς για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών μου έλεγαν ότι αυτοί οφείλονταν σε γονιδιακό πρόβλημα και απέφευγαν να απαντήσουν. Ήταν σαν να είχαν χάσει ένα πουκάμισο και όχι ένα παιδί» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.