ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πειραιάς: Η στιγμή της έκρηξης στο βενζινάδικο – Βίντεο ντοκουμέντο 

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Πειραιάς: Η στιγμή της έκρηξης στο βενζινάδικο – Βίντεο ντοκουμέντο 

Κάμερα ασφαλείας από γειτονική επιχείρηση κατέγραψε την στιγμή της έκρηξης δίπλα από πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο που πρόβαλε ο ΑΝΤ1, από τον χώρο εισόδου της επιχείρησης όπου βρίσκεται η κάμερα ασφαλείας, ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος που προκλήθηκε από την έκρηξη, περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Οι δράστες τοποθέτησαν την βόμβα σε έναν μαντρότοιχο, δίπλα ακριβώς από το πρατήριο καυσίμων, στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση.

Οι γείτονες πετάχτηκαν έντρομοι, περιγράφοντας την στιγμή από την έκρηξη, σαν έναν «μεγάλο σεισμό».

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, επιχειρήσεις, αλλά και σε σπίτια πλησίον του βενζινάδικου, στα οποία έσπασαν τζάμια.

Από τύχη μάλιστα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς σύμφωνα με μάρτυρα, στιγμές πριν την έκρηξη, ένας οδηγός απομακρυνόταν από το βενζινάδικο όπου μόλις είχε βάλει καύσιμα, ακούγοντας πίσω του την βόμβα να σκάει».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για ενέργεια από τις συμμορίες του υποκόσμου, που προσπαθούν να ελέγξουν το λαθρεμπόριο καυσίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.