ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πέλλα: «Δάγκωσε το αυτί μου και έκοψε κομμάτι με τα δόντια του» λέει ο διανομέας που δέχθηκε επίθεση από 33χρονο 

«Έχω αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα»

Πέλλα: «Δάγκωσε το αυτί μου και έκοψε κομμάτι με τα δόντια του» λέει ο διανομέας που δέχθηκε επίθεση από 33χρονο 

Δύο άνδρες «πιάστηκαν στα χέρια» για το ποιος έχει προτεραιότητα στον δρόμο και ο ένας επιτέθηκε και έκοψε το αυτί του άλλου οδηγώντας τον στο νοσοκομείο.

Ο δράστης συνελήφθη καθώς το θύμα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Ο 28χρονος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο και δήλωσε ότι  «Ο άντρας αυτός παραβίασε stop και αντέδρασα πατώντας φρένο για να μη συγκρουστούμε και φωνάζοντας μα τι κάνεις, δεν βλέπεις το stop… Τότε άρχισε να με βρίζει χυδαία και κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και μου επιτέθηκε με μανία. Προσπάθησα να αμυνθώ, μου έσπασε δάχτυλα και, ενώ με χτυπούσε με δύναμη, δάγκωσε απότομα το αυτί μου κόβοντας κομμάτι με τα δόντια του. Το είδα στο στόμα του και στη συνέχεια κάτω στο έδαφος. Είμαι σοκαρισμένος. Δουλεύω για να ταΐσω την οικογένεια μου και σκέφτομαι πως θα είναι τώρα μόνοι τους. Έχω αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα και δεν ξέρω αν θα επανέλθει η υγεία μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι θα χρειαστούν και αλλά χειρουργεία».

Ο δικηγόρος του θύματος Αντώνης Ξυλουργίδης είπε ότι  «Πριν από λίγο επισκέφθηκα το θύμα της άγριας επίθεσης στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου καθώς μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπιση του.

Ένας άνθρωπος του μεροκάματου που εργάζεται για να θρέψει τα τέσσερα παιδιά του σήμερα νοσηλεύεται με πολλαπλές κακώσεις και ακρωτηριασμένο άκρο εξαιτίας μιας ζωώδους επίθεσης από οδηγό αυτοκινήτου που θεώρησε πρέπον να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ενός συμπολίτη μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λυπάμαι πραγματικά καθώς ενημερώθηκα ότι ο εν λόγω κύριος αφέθηκε ελεύθερος και αυτό στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε επίδοξους ανάλογης νοοτροπίας, νταήδες. Έχω ήδη λάβει εντολή για κατάθεση μήνυσης για όσα αδικήματα έχουν τελεστεί σε βάρος του εντολέως μου αλλά προέχει η ανάρρωση του εάν αυτή καταστεί εφικτή καθώς οι γιατροί εξέφρασαν έντονους προβληματισμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.