Περιστέρι: Οπαδική επίθεση 10 ατόμων σε τέσσερις νεαρούς – Τραυμάτισαν τον έναν με μαχαίρι

Οι δράστες τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους χτύπησαν

Περιστέρι: Οπαδική επίθεση 10 ατόμων σε τέσσερις νεαρούς – Τραυμάτισαν τον έναν με μαχαίρι

Επίθεση από δέκα άτομα με οπαδικά κίνητρα δέχθηκαν δύο 20χρονοι και δύο 19χρονοι, τα ξημερώματα του Σαββάτρου στη 01:15, στην οδό Χίου στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες, αφού πλησίασαν τους τέσσερις νεαρούς, τους ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Τότε πιθανότατα με μαχαίρι που κρατούσαν, τραυμάτισαν τον έναν 20χρονο από τους τέσσερις νεαρούς, προκαλώντας εκδορές στην πλάτη και στους γοφούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.