ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πόρος: Εντοπίστηκε σορός – Εικάζεται πως είναι της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη

Τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό της φέρεται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε η 53χρονη

Πόρος: Εντοπίστηκε σορός – Εικάζεται πως είναι της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 53χρονης Σταυρούλα Γκουγκουλιά που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη καθώς εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο και εικάζεται πως ανήκει σε εκείνη.

Τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό της φέρεται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε η 53χρονη που εξαφανίστηκε στα τέλη του καλοκαιριού από την Κυψέλη.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές από την πρώτη εικόνα που έχουν από τη σορό δεν μιλούν για εγκληματική ενέργεια αλλά για αυτοχειρία. Ωστόσο έχουν προχωρήσε σε λήψη dna από τον πατέρα της Σταυρούλας για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 53χρονη γυναίκα ή για καμία άλλη.

Η σορός που βρέθηκε στον Πόρο δεν έχει ταυτοποιηθεί εδώ και 6 μήνες και την είχε εντοπίσει μια βάρκα στα ανοικτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.