ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πόρτο Γερμενό: Εξαφανίστηκε 41χρονος Γερμανός περιπατητής – Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών (βίντεο)

Το κινητό του τηλέφωνο είναι σε λειτουργία, ωστόσο ο ίδιος δεν απαντά στις κλήσεις.

Πόρτο Γερμενό: Εξαφανίστηκε 41χρονος Γερμανός περιπατητής – Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών (βίντεο)

«Συναγερμός» έχει σημάνει σε Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική, από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, για την εξαφάνιση 41χρονου Γερμανού περιπατητή, που βρισκόταν στην περιοχή της του Πόρτο Γερμενού.

Συγκεκριμένα, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του 41χρονου ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές για την εξαφάνιση του άνδρα, καθώς είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου και η Αστυνομία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το όχημα που είχε νοικιάσει ο 41χρονος Γερμανός, μέσω του GPS που διέθετε.

Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό και το κινητό του τηλέφωνο είναι σε λειτουργία, ωστόσο ο ίδιος δεν απαντά στις κλήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις έρευνες εντοπισμού του, συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, όπου με πλωτά σκάφη του Λιμενικού «χτενίζουν» την περιοχή από Μαυρολίμνη έως Πόρτο Γερμενό, η Αστυνομία και ελικόπτερο Super Puma.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.