ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρέβεζα: Έκλεψαν πάνω από 100.000 ευρώ από ΑΤΜ αφού πρώτα το ανατίναξαν

Το συμβάν έγινε στις 3:15 τα ξημερώματα της Τρίτης

Πρέβεζα: Έκλεψαν πάνω από 100.000 ευρώ από ΑΤΜ αφού πρώτα το ανατίναξαν

Νέα έκρηξη σε ΑΤΜ, με λεία πάνω από 100.000 ευρώ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στον Λούρο Πρέβεζας.

Ήταν 3:15 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες έφτασαν στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, η ενεργοποίηση του οποίου κατέστρεψε εντελώς το μηχάνημα.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, πιθανότατα κλεμμένο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Στο σημείο βρέθηκαν αρκετά καμένα χαρτονομίσματα αξίας 15.000 ευρώ που έδειχναν ότι οι κακοποιοί κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα υπόλοιπα χρήματα, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούσαν τα 100.000 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζονται καρέ- καρέ τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του σούπερ μάρκετ, αλλά και γειτονικών επιχειρήσεων της περιοχής.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν μοιάζουν με αυτά που είχαν βρεθεί στα ΑΤΜ στο Πεταλίδι Μεσσήνης και την Ανδραβίδα, καθώς ο αριθμός των δραστών ήταν ίδιος με τα προηγούμενα περιστατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.