Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» για αρπαγή 6χρονου: «Μπορεί να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα»

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει»

Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» για αρπαγή 6χρονου: «Μπορεί να έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα»

Ο 6χρονος Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον μπορεί να είναι ήδη εκτός Ελλάδας, τόνισε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια «μαφιόζικη διαδικασία», με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

«Λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», τόνισε και διευκρίνισε ότι «δεν είναι να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου» αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.