ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πύργος: 38χρονος άρπαζε τα… εσώρουχα νεαρής από το μπαλκόνι της

Η κοπέλα είχε τσακώσει κάποιες φορές τον 38χρονο να την κρυφοκοιτάζει σκαρφαλωμένος στο μπαλκόνι της

Πύργος: 38χρονος άρπαζε τα… εσώρουχα νεαρής από το μπαλκόνι της

Ένας 38χρονος «πιάστηκε στα πράσα» να πηδάει από το μπαλκόνι του ημιώροφου μιας πολυκατοικίας στον Πύργο και να κλέβει τα εσώρουχα νεαρής ενοίκου!

Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου έφτασε και η νεαρή γυναίκα που διαπίστωνε εδώ και καιρό ότι τα σέξι εσώρουχα τα οποία άπλωνε κάθε τόσο στο μπαλκόνι της έκαναν… φτερά, ενώ κάποιες φορές είχε τσακώσει τον 38χρονο να την κρυφοκοιτάζει σκαρφαλωμένος στο μπαλκόνι της!

Πλανόδια ξάφρισε ηλικιωμένη

Με το πρόσχημα ότι πωλούσε καλύμματα επίπλων έπεισε μια ηλικιωμένη να την βάλει στη μονοκατοικία της σε χωριό των Ιωαννίνων μια υποτιθέμενη πλανόδια πωλήτρια, αλλά όσο εκείνη ήταν απασχολημένη, κατάφερε να αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα 800 ευρώ. Η κλοπή, που είχε γίνει στις 16 Οκτωβρίου, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου που ταυτοποίησε την δράστιδα και σε βάρος της σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Θεριακλής” ήταν ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος ζήτησε από την 52χρονη ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου στην πόλη της Κοζάνης μεγάλο αριθμό καπνικών προϊόντων και τράπηκε σε φυγή χωρίς να πληρώσει. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.