Ραφήνα: Αυτός είναι ο 38χρονος που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έξω από μπαρ (φωτο)

Ο 38χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο και για χτυπήματα με σιδερογροθιά

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 38χρονος που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έξω από μπαρ (φωτο)

Νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε μπαρ στη Ραφήνα έπεσε ένας 38χρονος, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Ο 38χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο και για χτυπήματα με σιδερογροθιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δράστες φέρονται να τον χτυπούσαν ακόμη και όταν έπεσε αναίσθητος.

Όλα ξεκίνησαν για μια ασήμαντη αφορμή η οποία εξελίχθηκε σε τραγωδία… Το θύμα ήταν μαζί με την παρέα του στο μπαρ στη Ραφήνα. Κάποια στιγμή πηγαίνει τουαλέτα, εκεί υπήρξε μια μικρή ένταση (πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε παρεξήγηση για τη σειρά) και επιστρέφει στο σημείο που ήταν η παρέα του. Ο 38χρονος μετά από λίγο πληρώνει, φεύγει από το μπαρ και έξω του επιτέθηκαν τέσσερα άτομα. Του έριχναν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ χτυπήθηκε και με σιδερογροθιά, χτυπήματα που αποδείχθηκαν μοιραία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής.

Κάποιοι από τους εμπλεκομένους έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για γνωστούς των Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.