ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρέντη: Πάνω από 400 προσαγωγές μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Προσήχθησαν και όσοι προσπάθησαν να φύγουν από το γήπεδο

Ρέντη: Πάνω από 400 προσαγωγές μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Σε πάνω από 400 προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», μετά τα επεισόδια από χούλιγκανς που σημειώθηκαν στον εξωτερικό χώρο και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία που βρέθηκε στο γήπεδο αποφάσισε να αφήσει να βγουν εκτός γηπέδου γυναίκες και παιδιά και κράτησε εντός τους άνδρες, οι οποίοι ήταν εκατοντάδες. Η κίνηση αυτή αποφασίστηκε προκειμένου η ΕΛΑΣ να εξακριβώσει ποιοι πιθανόν να έχουν εμπλοκή με τα επεισόδια που σημειώθηκαν.

Στο ίδιο πλαίσιο, κατά πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε σε εκατοντάδες προσαγωγές όσων υπάρχει υποψία πως είχαν συμμετοχή ενώ το ίδιο συνέβη και με όσους διαφώνησαν και επιχείρησαν να φύγουν από το σημείο. Μέχρι περίπου τη 01:00 το βράδυ οι προσαγωγές είχαν ξεπεράσει τις 250, ενώ στις 6 το πρωί είχαν φτάσει τις 464.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αφού στο σημείο είχαν φτάσει δεκάδες κλούβες άρχισε η διαδικασία των προσαγωγών με τους προσαχθέντες να πηγαίνουν στο Αλλοδαπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.