ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (βίντεο-φωτο)

Ο 70χρονος οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του

Ρέθυμνο: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (βίντεο-φωτο)

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα εν κινήσει, σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Μασταμπά Ρεθύμνου, στο ύψος του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του. Πρόλαβε και βγήκε έγκαιρα από το όχημα και δεν τραυματίστηκε.

Το αυτοκίνητο που έμεινε χωρίς οδηγό, κινούνταν ανεξέλεγκτο προς τα πίσω και δεδομένης της ώρας αιχμής- περίπου 8 το πρωί – το περιστατικό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό και επικίνδυνο για άλλους οδηγούς ή πεζούς, λόγω της κίνησης στο δρόμο εκείνη την ώρα.

fotia1
fotia2
fotia3
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αυτοκίνητο σταμάτησε την «τρελή» του πορεία σε μια αυλή σπιτιού, ενώ η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και έσβησε τη φωτιά και ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.