ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρόδος: Άρπαξαν από γυναίκα 9.000 ευρώ με πρόφαση το Market pass

Η γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα από δήθεν λογιστή που την έπεισε ότι δικαιούται το επίδομα

Ρόδος: Άρπαξαν από γυναίκα 9.000 ευρώ με πρόφαση το Market pass

Συνολικά 8.968 ευρώ άρπαξαν από μια 35χρονη Αλβανίδα που κατοικεί μόνιμα στη Ρόδο και έπεσε θύμα απάτης με πρόφαση το επίδομα Market pass που της έταξε ένας άγνωστος.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στην Ασφάλεια, ο δράστης της τηλεφώνησε την περασμένη Δευτέρα, της συστήθηκε ως λογιστής και την έπεισε ότι δικαιούται το επίδομα, για την καταβολή του οποίου έπρεπε να ακολουθήσει μια διαδικασία στην οποία εκείνος θα την καθοδηγούσε. Χωρίς να υποψιαστεί ότι είχε να κάνει με απατεώνα, η 45χρονη ακολούθησε τις οδηγίες του και του παραχώρησε άθελά της πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, αργότερα διαπίστωσε ότι έγιναν από αυτόν τρεις μεταφορές ποσών ύψους 2.998, 2.990 και 2.980 ευρώ σε ισάριθμους λογαριασμούς άλλης τράπεζας. Οι αστυνομικοί ερευνούν για να εντοπίσουν τους δικαιούχους των τριών λογαριασμών, αλλά και τον «μαϊμού» λογιστή που εξαπάτησε την αλλοδαπή και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.