ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γ.Ξανθόπουλος

Τι είπε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γ.Ξανθόπουλος

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε χθες ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι, όπου ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, επαναλαμβάνοντας πως θα κινηθεί νομικά, για να φτάσει την υπόθεση «μέχρι το κόκκαλο, όσο πάει».

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φεύγει 19 χρονών παιδί…», ανέφερε ο πατέρας του θύματος, προσθέτοντας, αναφορικά με την ταυτοποίηση του οδηγού του τρίτου οχήματος: «Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι θεωρώ. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο ένας πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες».

«Θα πάει νομικά η υπόθεση, όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, γίνεται δεν γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Μην πάθει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο και να μάθουν και οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι πίσω το παιδί μου, αλλά να μην πάρουν του αλλουνού» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«1.000 άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί. Ακόμα και μια γάτα να σκοτώσει κάποιος, είναι εγκληματίας και πρέπει να παραδίνεται» είπε ακόμα ο πατέρας του 19χρονου, ενώ σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται εκείνος και η σύζυγός του, είπε: «Είμαστε 3-4 μέρες συνέχεια με φάρμακα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.