ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σε Χανιά και Νεάπολη κρατούνται οι κατηγορούμενοι για το εμπόριο βρεφών – Γέννησε κι άλλη παρένθετη μητέρα

Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν σε τέσσερα ακόμα άτομα

Σε Χανιά και Νεάπολη κρατούνται οι κατηγορούμενοι για το εμπόριο βρεφών – Γέννησε κι άλλη παρένθετη μητέρα

Σε Χανιά και Νεάπολη κρατούνται οι προφυλακισμένοι για την εμπορία βρεφών στα Χανιά.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων κι ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, μετήχθησαν στα σωφρονιστικά καταστήματα Νεάπολης και Χανίων. Πρόκειται για τον 73χρονο μαιευτήρα, ιδιοκτήτη της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, τον 44χρονο εμβρυολόγο που εργαζόταν στη μονάδα την 41χρονη γραμματέα της μονάδας και μία 38χρονη αλλοδαπή γυναίκα η οποία φέρεται να έκανε τις συνεννοήσεις με τις παρένθετες.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr γιατρός και εμβρυολόγος κρατούνται στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων στην Αγυιά, ενώ η γραμματέας της μονάδας και η αλλοδαπή μεσίτρια οδηγήθηκαν στις γυναικείες φυλακές Νεάπολης.

Εξάλλου, περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν σε τέσσερα ακόμα άτομα, ωστόσο, και οι οκτώ αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, όπως αυτές της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της εμπορίας ανθρώπων, της μεσολάβησης σε υιοθεσία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα, των παραβιάσεων της νομοθεσίας περί εφαρμογής της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, της πλαστογραφίας, της παραποίησης ιατρικών δεδομένων.

Γέννησε κι άλλη παρένθετη μητέρα

Οι γυναίκες από το εξωτερικό που έρχονταν για να κυοφορήσουν και να γεννήσουν μωρά που δίνονταν σε παράνομες υιοθεσίες, συνεχίζουν να φέρνουν στον κόσμο νεογνά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι λοιπόν, χθες (17/8) το πρωί άλλη μια γυναίκα γέννησε ένα κορίτσι. Πρόκειται για το πέμπτο μωρό από την τέταρτη μητέρα που γεννιέται μέσα σε μία εβδομάδα, από την ημέρα που ξεσκεπάστηκε το κύκλωμα του μαιευτήρα Ι.Γ. Τα πέντε μωρά φιλοξενούνται στη μονάδα νεογνών του ιδρύματος, όπως και οι παρένθετες μητέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.