ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σκιάθος: 78χρονος Ρουμάνος πνίγηκε στις Κουκουναριές

Ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε το περιστατικό και τον έβγαλε από τη θάλασσα στην ακτή

Σκιάθος: 78χρονος Ρουμάνος πνίγηκε στις Κουκουναριές

Νεκρός ανασύρθηκε 78χρονος αλλοδαπός από τη θάλασσα στις Κουκουναριές Σκιάθου, όπου είχε πάει για μπάνιο.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το περιστατικό αντιλήφθηκε ναυαγοσώστης της παραλίας ο οποίος τον έβγαλε από τη θάλασσα στην ακτή.

Για είκοσι λεπτά ο ναυαγοσώστης του έδωσε τις πρώτες βοήθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ ενώ αμέσως έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τον γιατρό που συνέχισε για ακόμα είκοσι λεπτά τις προσπάθειες. Δυστυχώς όμως ήταν αργά.

Ο 78χρονος κάτοικος Ρουμανίας ήταν νεκρός, ενώ δίπλα του ήταν η συζυγός του που δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε.

Ο 78χρονος διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να ξεκινήσει η διαδικασία μεταφοράς του στο εξωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Σκιάθου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.