ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στην κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο ζει έγκυος από την Άρτα – «Είμαστε και οι ίδιες μαίες και έτσι θα γεννήσω»

Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άφησε το σπίτι της, 5 μηνών έγκυος

Στην κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο ζει έγκυος από την Άρτα – «Είμαστε και οι ίδιες μαίες και έτσι θα γεννήσω»

Στην κοινότητα των Παλαιοχριστιανών, μέσα στο λαγούμι που αποκαλύφθηκε στην Κόρινθο ζει και μια νεαρή γυναίκα που μάλιστα είναι έγκυος.

Η γυναίκα που είναι από την Άρτα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άφησε το σπίτι της, 5 μηνών έγκυος, και βρέθηκε με τους υπόλοιπους στην κοινότητα παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

«Είμαι η ίδια μαία», λέει η κοπέλα στην Κορινθία

«Φύγαμε από την αστική κοινωνία και πήγαμε να κάνουμε ένα δικό μας τρόπο ζωής. Εγώ προσωπικά είμαι παντρεμένη και έγκυος 5 μηνών και ήρθα εδώ για να βοηθήσω την κατάσταση που ήταν πολύ άσχημη λόγω των αστυνομικών που ήρθαν. Στις κοινότητες τέτοιου τύπου υπάρχει συνεργασία, βοηθάμε η μία την άλλη».

Η νεαρή Σοφία μίλησε για την εγκυμοσύνη της και γιατί επέλεξε να ζήσει με αυτό τον τρόπο σε σχέση με τις ευκολίες που θα είχε στο σπίτι της με την τεχνολογία. «Δεν είπε κανένας ότι είναι δύσκολη η ζωή εδώ, είναι απλή αλλά όχι κουραστική. Η τεχνολογία δίνει κάποιες ευκολίες, αλλά είναι βαρετή. Μια έγκυος θέλει να αναπνέει καθαρό αέρα, να μην τρώει τις σαβούρες που τρώνε στην πόλη, αλλά αγνά υλικά σε ένα καθαρό περιβάλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στο αν επισκέπτεται γυναικολόγο ή παίρνει κάποια φάρμακα για την εγκυμοσύνη, σημείωσε «Χρησιμοποιούμε εναλλακτικούς τρόπους, όπως τη βοτανική, και οι ίδιες είμαστε και μαίες. Έτσι και θα γεννήσω». Αναφορικά με την εκπαίδευση και το σχολείο η κοπέλα τόνισε ότι δεν θα στείλει τα παιδιά της σχολείο: «Διαφωνώ με την ελληνική εκπαίδευση έχω τα δικαιώματα της μειονότητας, άρα και δεν θα τα πάω στην ελληνική εκπαίδευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.