ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην προσαγωγή 20 Κυπρίων φοιτητών προχώρησαν οι αρχές – Ετοιμάζονταν να αποδοκιμάσουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Απομακρύνθηκε πολίτης με την κυπριακή σημαία έξω από το ΥΠΕΞ

Στην προσαγωγή 20 Κυπρίων φοιτητών προχώρησαν οι αρχές – Ετοιμάζονταν να αποδοκιμάσουν τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Στην προσαγωγή 20 Κυπρίων φοιτητών προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου για να φωνάξουν συνθήματα εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που θα βρεθεί εκεί σε λίγη ώρα. Προσήχθησαν και τους μετέφεραν στη ΓΑΔΑ.

Ένας πολίτης που έφερε την κυπριακή σημαία βρέθηκε έξω από το ΥΠΕΞ για να διαμαρτυρηθεί και απομακρύνθηκε από δυνάμεις της αστυνομίας.

Μέχρι τις 18:00 έχουν απαγορευτεί όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στα σημεία που αναμένεται να περάσει ο Τούρκος πρόεδρος.

Προσαγωγές έξω από την τουρκική πρεσβεία

Νωρίτερα, σε προσαγωγές ατόμων που βρέθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία προκειμένου να εκφράσουν τις αντιδράσεις τους κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία προσήγαγε 10 Κούρδους που πήγαν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (κοντά στην τουρκική πρεσβεία) με πανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το MEGA, προσήχθησαν 20 κύπριοι φοιτητές έξω από την τουρκική πρεσβεία, οι οποίοι έφεραν πανό κατά της τουρκικής κατοχής της Μεγαλόνησου, ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά του Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.