ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στον ανακριτή οδηγείται ο 40χρονος αστυνομικός που εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν

Σε εξέλιξη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση - Καταγγελία και από πρώην σύντροφό του για παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά

Στον ανακριτή οδηγείται ο 40χρονος αστυνομικός που εξέδιδε 34χρονη από το Καμερούν

Στον ανακριτή, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη (4/10) ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι εκβίαζε και εξέδιδε μια 34χρονη από το Καμερούν.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία ερευνά την καταγγελία μιας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην συντρόφου του αστυνομικού.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της.

Η νέα μάρτυρας αναμένεται να καταθέσει την Πέμπτη στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Από το περιεχόμενο των όσων πει θα εξαρτηθεί εάν υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία.

Ο 40χρονος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί.

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη που φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.