ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 61χρονος στο Ψυχικό – Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών

Συνελήφθη 61χρονος στο Ψυχικό – Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη ενός 61χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις ιταλικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή. 

Ειδικότερα, ο 61χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε στο Παλαιό Ψυχικό, συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα που διαχειρίζονταν εταιρείες και στο πλαίσιο των οικονομικών τους δραστηριοτήτων, προέβαιναν σε πλαστές τιμολογήσεις, φορολογικές παραβάσεις και εικονικές πτωχεύσεις, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Ο 61χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις ελληνικές Αρχές για ομοειδή αδικήματα, προκειμένου να δυσχεράνει τον εντοπισμό του, άλλαζε διαρκώς κατοικία και μετακινούνταν με οχήματα τρίτων προσώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, όπου εκδόθηκε παραγγελία φυλάκισης του σε Κατάστημα Κράτησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.