ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η αστυνομία αναζητά Αμερικανό αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου γιατί ξυλοκόπησε και δάγκωσε την σύντροφό του!

Το θύμα είναι Αμερικανίδα και είναι και η ίδια αθλήτρια καλαθοσφαίρισης

Η αστυνομία αναζητά Αμερικανό αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου γιατί ξυλοκόπησε και δάγκωσε την σύντροφό του!

Αναζητείται ένας Αμερικανός μπασκετμπολίστας της ομάδας του Περιστερίου καθώς τον κατήγγειλε η σύντροφός του ότι την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος την δάγκωσε και στην πλάτη!

Ο μπασκετμπολίστας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι γεννημένος το 1994.

Η Αμερικανίδα σύντροφος του 30χρονου, επίσης αθλήτρια, κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής στο Τμήμα της Ομόνοιας, ότι ο μπασκετμπολίστας της ομάδας των δυτικών προαστίων, την ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα οι αρχές να ερευνούν την περιοχή του Περιστερίου, όπου διαμένει για να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Μέχρι στιγμής, παρά τις έρευνες των αρχών, ο 30χρονος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, ενώ η σύντροφός του, τον έχει μηνύσει για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Τον παίκτη αναζήτησαν στο Περιστέρι, αλλά και στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεν εμφανίστηκε όμως να παίξει, καθώς δήλωσε ασθένεια.

Σύμφωνα με την μήνυση της συντρόφου του μπασκετμπολίστα στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομονοίας:

«Περί ώρα 12.30 της 19-4-2024 οδηγήθηκε από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα στο Γ.Α.Ε.Β. Αθηνών η 26χρονη, γεννηθείσα στη Μασαχουσέτη  των Η.Π.Α., αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφό της για παράβαση του άρθρου 6 του Ν. 3500/2006, για πράξεις που τελέστηκαν την 03.00 της 19/4/2024 στο Περιστέρι, σε άγνωστη διεύθυνση.

Ειδικότερα, ανωτέρω τόπο και χρόνο ο μπασκετμπολίστας, ένεκα λεκτικού επεισοδίου, την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος την δάγκωσε στην πλάτη, πράξεις οι οποίες αναφέρονται στην Έκθεση Εξέτασης Μάρτυρα Χωρίς Όρκο της παθούσας. 

Η 26χρονη δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης. 

Ακόμα αναφέρεται ότι δόθηκαν στην παθούσα πληροφορίες και οδηγίες δυνάμει του άρθρου 21 του Ν.3500/06 προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, ότι δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή «Κομβίον Πανικού» (Panic Button) στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν την δυνατότητα, όπως και για την δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, αλλά και για την δυνατότητα μεταφοράς και προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.