ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνελήφθη διακινητής παράνομων μεταναστών στη Φθιώτιδα

Από το GPS του αυτοκινήτου που είχε κλέψει τον εντόπισαν οι Αρχές

Συνελήφθη διακινητής παράνομων μεταναστών στη Φθιώτιδα

Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνελήφθη ένας άνδρας στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο διακινητής είχε κλέψει ένα τζιπ Qashqai από το Κουκάκι. Όταν ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή, λίγο πριν τις 7:00′ το πρωί του Σαββάτου, είδε από το GPS ότι το αυτοκίνητο ήταν στο ύψος των Καμένων Βούρλων με κατεύθυνση προς Λαμία.

Αμέσως ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στη Φθιώτιδα. Λίγα λεπτά αργότερα το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας κοντά στον κόμβο του Μπράλου να κινείται προς Λαμία.

Αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξη ενώ ταυτόχρονα κινητοποιήθηκαν για να συνδράμουν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης από Λαμία και ένα περιπολικό από το ΑΤ Στυλίδας.

Τελικά λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία και συγκεκριμενα στα διόδια της Μαυρομαντήλας οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν και να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο, περνώντας χειροπέδες στον 25χρονο οδηγό ο οποίος είναι Σύριος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 25χρονος Σύριος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ όπως όλα δείχνουν ανηκει και κύκλωμα που διακινεί μετανάστες και γι αυτό πήγαινε με το κλεμμένο Qashqai στη βόρεια Ελλάδα για να παραλάβει μετανάστες και να τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Δεν υπολόγισε όμως το GPS και τα γρήγορα αντανακλαστικά των αστυνομικών της Φθιώτιδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αυτοκίνητο που έκλεψε από περιοχή της Αθήνας είχε GPS και το εντόπισαν να κινείται στη Φθιώτιδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.