ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ταυτοποιήθηκε ο «λογιστής» που είχε εξαπατήσει αλλοδαπό με δήθεν επιστροφή φόρου στη Λάρισα

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας

Ταυτοποιήθηκε ο «λογιστής» που είχε εξαπατήσει αλλοδαπό με δήθεν επιστροφή φόρου στη Λάρισα

Ένας υποτιθέμενος λογιστής εκμεταλλεύτηκε την αφέλεια ενός αλλοδαπού και τον δελέασε με το πρόσχημα ότι δήθεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων από την εφορία.

Ο δράστης προφασίστηκε ότι, για να πραγματοποιηθεί η καταβολή της επιστροφής του φόρου, ο υποτιθέμενος δικαιούχος έπρεπε να του δώσει τον 16ψήφιο κωδικό και τον αριθμό PIN της τραπεζικής κάρτας του και, όταν τα πήρε, έκανε σε τέσσερις αγορές συνολικού ύψους 3.760 ευρώ από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απάτη, που είχε γίνει στις 26 Ιανουαρίου, εξιχνιάστηκε από την πολύμηνη έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του Έλληνα δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.