ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα: Σε ψαροκάικο κρυβόταν ο 60χρονος – Πως εντοπίστηκε;

Σήμανε συναγερμός και το σπίτι του περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα: Σε ψαροκάικο κρυβόταν ο 60χρονος – Πως εντοπίστηκε;

Σε ψαροκάικο φέρεται να κρυβόταν ο 60χρονος που δολοφόνησε την οικογένεια στην Ανδραβίδα, όσο καταζητούνταν από τις αρχές, ενώ μπόρεσε να επισκεφθεί το σπίτι του και να πάρει μερικά αντικείμενα.

Για τον εντοπισμό του και την προσαγωγή αρχικά του δράστη, συγκροτήθηκαν άμεσα ειδικά συνεργεία ελέγχων από αστυνομικούς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 60χρονος ήταν ο άνδρας που μετέβη στην οικία του στην Ανδραβίδα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, φορώντας κουκούλα, πιθανώς για να πάρει χρήματαρούχα και προσωπικά του αντικείμενα.

Παρόλα αυτά, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή. Άμεσα σήμανε συναγερμός και το σπίτι του περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Περιμετρική Οδό Πατρών, στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου λίγο μετά τις 12 το βράδυ, σε κοινή επιχείρηση των αστυνομικών της Αχαΐας και της Ηλείας. Μόλις έπεσε στο μπλόκο της αστυνομίας σήκωσε τα χέρια και ψηλά, βγήκε από το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε και στη συνέχεια προσήχθη στη Δ.Α Αχαΐας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.