ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πήρε εξιτήριο ο τραγουδιστής Γ.Ξανθόπουλος – «Έφυγε από την πίσω πόρτα» για να μην κάνει δηλώσεις

«Χαίρομαι για τον γιο μου, που είναι ζωντανός» είπε η μητέρα του τραγουδιστή

Πήρε εξιτήριο ο τραγουδιστής Γ.Ξανθόπουλος – «Έφυγε από την πίσω πόρτα» για να μην κάνει δηλώσεις

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) στο Μενίδι, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του και έναν άλλον, επίσης 19χρονο, να νοσηλεύεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s Time» ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την πίσω πόρτα.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο ατόμων.

Ο 19χρονος βρίσκεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τη ζωή του.

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι; Δεν είναι εύκολο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαίρομαι για τον γιο μου, που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.