ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Μηχανή συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία στη Μοναστηρίου – Νεκρός ο οδηγός του δικύκλου (upd)

Παραβίασε τις προστατευτικές μπάρες στη Δενδροποτάμου

Θεσσαλονίκη: Μηχανή συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία στη Μοναστηρίου – Νεκρός ο οδηγός του δικύκλου (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12:24) Την τελευταία του πνοή άφησε ο οδηγός της μηχανής που το πρωί της Πέμπτης, συγκρούστηκε με τρένο στην Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 12:00 μ.μ. στις γραμμές των τρένων, στην οδό Μοναστηρίου, κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα φέρεται ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας παραβίασε τις προστατευτικές μπάρες στη Δενδροποτάμου.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, όπου Πυροσβέστες πραγματοποίησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού της μηχανής, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός μιας μηχανής που παραβίασε τις μπάρες λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.