ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων

Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος και εμπορίας ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς προέβαινε στην εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία από τη γραμμή καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων 1109 της οργάνωσης «Α21», αλλά και από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης, σχετικά με την εργασιακή εκμετάλλευση 21χρονης αλλοδαπής γυναικάς, καθώς και των δύο ανήλικων τέκνων της, συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός για εμπορία ανθρώπων.

Από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ωθούσε την 21χρονη σε επαιτεία σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία είχε συχνά μαζί της και τα ανήλικα παιδιά της, καθώς επίσης και την 49χρονη αλλοδαπή γυναίκα του, ενώ όλα τα έσοδα από την επαιτεία των ανωτέρω γυναικών τα διαχειριζόταν και εκμεταλλευόταν ο ίδιος.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 323Α ΠΚ «Εμπορία ανθρώπων και σε βάρος ανηλίκων» και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.