ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για το αιματηρό επεισόδιο σε κουρείο

Ένας 20χρονος επιχείρησε να ληστέψει ένα κουρείο, όμως ο υπάλληλος αντιστάθηκε και προέκυψε σύρραξη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για το αιματηρό επεισόδιο σε κουρείο

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε κουρείο, κοντά στην πλατεία Αντιγονιδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα, τον 24χρονο Πακιστανό ιδιοκτήτη του κουρείου, καθώς και δύο συμπατριώτες του δευτέρου, ηλικίας 29 και 40 ετών, που είναι αδέλφια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 20χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο μαγαζί και με την απειλή μαχαιριού αξίωσε χρήματα από τον 24χρονο ιδιοκτήτη. Όταν ο τελευταίος αντέδρασε, φέρεται να ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι ο επίδοξος ληστής και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στο μεταξύ, όσο ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο, ο ιδιοκτήτης του κουρείου ειδοποίησε τους δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο για να τον βοηθήσουν.

Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο, ενώ με εντολή εισαγγελέα ζητήθηκε και η σύλληψη των τριών αλλοδαπών. Σε βάρος του πρώτου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και για τους υπόλοιπους ξεχωριστή δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.