ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονο Ρομά που κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και άφησε τα παιδιά του να κυκλοφορούν μόνα τους

Τα παιδιά ηλικίας 4 και 2 ετών προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα με κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονο Ρομά που κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και άφησε τα παιδιά του να κυκλοφορούν μόνα τους

Χειροπέδες σε έναν 28χρονο Ρομά που παράτησε μόνα τους τα δύο ανήλικα παιδιά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κοιμήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, πέρασαν οι αστυνομικοί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας, όταν πεζός τροχονόμος της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε ότι δύο ανήλικα παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι ηλικίας 4 και 2 ετών περίπου αντίστοιχα, περπατούσαν μόνα τους σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης και έπειτα προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα με κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα. Μάλιστα, το ένα από τα δύο παιδιά ήταν γυμνό.

Στη συνέχεια εντοπίσθηκε ο πατέρας τους, ο οποίος κοιμόταν εντός σταθμευμένου οχήματός στο σε κοντινό χώρο στάθμευσης και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εις βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.