ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρήνος στην κηδεία του άτυχου Μανώλη που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα στην Κρήτη (φώτο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την ασύλληπτη τραγωδία

Θρήνος στην κηδεία του άτυχου Μανώλη που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα στην Κρήτη (φώτο)

Το μεσημέρι της Τετάρτης σε κλίμα οδύνης οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 33χρονο Μανώλη στον Άγιο Νικόλαο, που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα το βράδυ της Κυριακής, 17/3.

Η κηδεία του 33χρονου τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο Νικόλαο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την ασύλληπτη τραγωδία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα οι δύο φίλοι του που φέρονται να είχαν προμηθευτεί τις φωτοβολίδες.

Και οι δύο ανέφεραν πως τις συγκεκριμένες φωτοβολίδες δεν της είχαν αγοράσει από κάποιο μαγαζί αλλά από έναν ιδιοκτήτη σκάφους οι οποίες είχαν λήξει.

Ο εισαγγελέας τους άσκησε ποινικές διώξει για κατοχή και χρήση βεγγαλικών και τους παρέπεμψε σε δίκη για τις 13 Μαΐου.

Παράλληλα, διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί πλήρως η προέλευση και η διαδρομή των φωτοβολίδων.

Ως προς το πώς έγινε ο θανάσιμος τραυματισμός του 33χρονου, το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για ένα λάθος, πιθανότατα, στην πυροδότηση της ναυτικής φωτοβολίδας, να στοίχισε τη ζωή του άτυχου νεαρού.

Όπως έχουν αναφέρει αυτόπτες μάρτυρες, ο 33χρονος κρατούσε τη φωτοβολίδα ακριβώς μπροστά από την κοιλιά του και στην προσπάθειά του να την πυροδοτήσει, εκείνη έσκασε και του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο συκώτι.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν ο 33χρονος την ώρα που διασκέδαζε με δύο συνομήλικους σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου θέλησε να πετάξει μια ναυτική φωτοβολίδα. Άγνωστο πως η κροτίδα «έσκασε» πάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν, άντρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο νέο στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με αποτέλεσμα ο 33χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή τα μεσάνυχτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.