ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος για τον Λούκα Βιλντόζα: Διέρρηξαν το σπίτι του στην Κηφισιά – Πήραν χρήματα και ένα Rolex

Οι δράστες έσπασαν την μπαλκονόπορτα και απέκτησαν πρόσβαση στο σπίτι του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού

Τρόμος για τον Λούκα Βιλντόζα: Διέρρηξαν το σπίτι του στην Κηφισιά – Πήραν χρήματα και ένα Rolex

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο γνωστός μπασκεμπολίστας του Παναθηναϊκού Λούκα Βιλντόζα, καθώς άγνωστοι εισέλαβαν στο σπίτι του στην Κηφισιά και άρπαξαν χρήματα και ένα Rolex.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά όταν άγνωστοι έσπασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού στο ισόγειο και μπήκαν μέσα.

Οι δράστες αφού έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό αλλά και ένα πανάκριβο Rolex του μπασκεμπολίστα.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, στις «23-04-2024/23:30, στην οδό Αιολίας στην Κηφισιά, άγνωστοι δράστες, σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή, έθραυσαν υαλοπίνακα μπαλκονόπορτας οικίας ισογείου, όπου διαμένει υπήκοος Αργεντινής γεννηθείς το 1993 και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό, ένα ρολόι μάρκας ROLEX και τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.