ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Tροχαίο στα Γιαννιτσά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Νεκρός ένας 51χρονος

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας

Tροχαίο στα Γιαννιτσά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό – Νεκρός ένας 51χρονος

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (12/4) στην παλαιά Εθνική Οδό Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης όταν ένας 51χρονος σκοτώθηκε μετά από μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με φορτηγό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τροχαίο σημειώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας 41 ετών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 35ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.