ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο στις Αλυκές Αχαΐας – Εξέπνευσε το 5χρονο παιδάκι που είχε τραυματιστεί (upd)

Τα τραύματά του από το τροχαίο ήταν πολύ σοβαρά

Τροχαίο στις Αλυκές Αχαΐας – Εξέπνευσε το 5χρονο παιδάκι που είχε τραυματιστεί (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 29/8, 12:45)

Δεν άντεξε το 5χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά νωρίτερα σε τροχαίο που σημειώθηκε στις Αλυκές της Δυτικής Αχαΐας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε, υποκύπτοντας στα πολύ σοβαρά τραύματα του

Στο περιστατικό ενεπλάκη όχημα το οποίο οδηγούσε μία 23χρονη η οποία συνελήφθη.

Το παιδί ηλικίας περίπου 5 ετών που παρασύρθηκε από το όχημα, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και εν συνεχεία παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου προκειμένου να διακομιστεί με τη συνδρομή της Μονάδας του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο Καραμανδάνειο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να μην προκληθεί ένταση με συγγενικά πρόσωπα του νεκρού παιδιού.

Τροχαίο σημειώθηκε στις Αλυκές της Δυτικής Αχαϊας, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το dete.gr, έχει τραυματιστεί ένα παιδί που μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διακομιστεί άμεσα στο Καραμανδάνειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.