ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου άντρα σε θαλάσσια περιοχή στα Ελληνικά (φώτο)

Πιθανολογείται ότι ανήκει σε κάποιους από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας

Β.Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός ηλικιωμένου άντρα σε θαλάσσια περιοχή στα Ελληνικά (φώτο)

Στελέχη του Λιμενικού με επικεφαλής τον ίδιο τον Λιμενάρχη, το απόγευμα του Σαββάτου εντόπισαν ένα μακάβριο εύρημα στη θαλάσσια περιοχή «Τουρκονέρι» στα Ελληνικά Ευβοίας.

Ειδικότερα, εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό άνδρα ηλικίας περίπου 65-70 ετών σε άσχημη κατάσταση.

Πιθανολογείται ότι ανήκει σε κάποιους από τους αγνοούμενους από την περιοχή της Μαγνησίας, αυτό όμως θα αποδειχθεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή ανευρέθηκαν άλλοι δύο σοροί στη θάλασσα και συγκεκριμένα, μία σορός άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΑΝΑΥΡΟΥ¨ Ν. Μαγνησίας, που ανήκε σε 65χρονο Έλληνα. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει, βραδινές ώρες την 07/09/2023, από την οικεία του και έκτοτε αγνοούταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης μία σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ύψος περίπου 1,65, που δεν έφερε ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή όρμου Θεοτόκου ανατολικού Πηλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.