ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέροια: «Φοβάμαι ότι δεν ζει» λέει η μητέρα του 43χρονου που έχει εξαφανιστεί

Ο άνδρας αγνοείται από τις 18 Απριλίου

Βέροια: «Φοβάμαι ότι δεν ζει» λέει η μητέρα του 43χρονου που έχει εξαφανιστεί

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 43χρονου Νίκου Καραπουναρλίδη στη Βέροια ο οποίος αγνοείται από τις 18 Απριλίου.

Μετά από αίτημα της οικογένειάς του, το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Μissing Alert για την εξαφάνιση του 43χρονου.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η μητέρα του 43χρονου αγνοούμενου μίλησε στο Mega όπου ανέφερε πως ο Νίκος πήγε κανονικά στη δουλειά του εκείνη την ημέρα, ωστόσο τα ίχνη του ύστερα χάθηκαν.

«Την Πέμπτη πήγε κανονικά στη δουλειά του και από εκείνη την ημέρα εξαφανίστηκε ο Νίκος. Εγώ λέω ότι δεν ζει ο Νίκος μου. Το στίγμα έδειξε Χαλκηδόνα και εγώ φοβάμαι μήπως εκεί κάτι έγινε και του κάνανε κακό γιατί στο νοσοκομείο δεν υπάρχει πουθενά.

Ποιον να βάλω να ψάξει; Είπα στην ασφάλεια. Τι άλλο να κάνω; Δεν ξέρω και εγώ τα έχω χαμένα», σημείωσε η μητέρα του 43χρονου τονίζοντας στη συνέχεια:

«Το στίγμα το έδειξε στη Χαλκηδόνα, κινητό δεν βρήκανε όμως. Το κινητό του χτυπούσε δύο μέρες. Την Παρασκευή το βράδυ το κινητό σταμάτησε. Δεν είχε αυτοκίνητο. Με ΚΤΕΛ πρέπει να έφυγε. Ποιος ξέρει; Τον είδανε σε μια στάση που περίμενε το λεωφορείο. Δεν πήγε στα ΚΤΕΛ να πάρει το λεωφορείο».

Ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φούτερ, χακί παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Φέρει τατουάζ – σταυρό στον αυχένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.