ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέροια: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε μια 74χρονη

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας

Βέροια: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε μια 74χρονη

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για το τροχαίο που κόστισε χθες τη ζωή μίας 74χρονης στη Βέροια.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, χθες και ώρα 12.50 περίπου στο 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σφηκιάς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή και επέβαινε 74χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 74χρονης και τον τραυματισμό της 50χρονης.

Για το εν λόγω δυστύχημα διερευνάται ο βαθμός υπαιτιότητας 25χρονου ημεδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.