ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βίντεο: Η στιγμή που τυλίγεται στις φλόγες το όχημα των δραστών της εκτέλεσης στη Σταυρούπολη 

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στη σύλληψη των δύο εκτελεστών της δολοφονίας

Βίντεο: Η στιγμή που τυλίγεται στις φλόγες το όχημα των δραστών της εκτέλεσης στη Σταυρούπολη 

Ένα βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή που τυλίγεται στις φλόγες το όχημα των δραστών της δολοφονίας ενός 41χρονου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης συνελήφθησαν σήμερα (10/05), δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, δύο άνδρες ηλικίας 50 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομης οπλοφορίας οπλοχρησίας, του εμπρησμού και της διακεκριμένης φθοράς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Από Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκε περίπτωση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 04-05-2024 στην περιοχή της Σταυρούπολης (σχετικό το από 04-05-2024 Δελτίο Τύπου).

Στο πλαίσιο της υπόθεσης συνελήφθησαν σήμερα (10-05-2024), δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομης οπλοφορίας οπλοχρησίας, του εμπρησμού και της διακεκριμένης φθοράς.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο άντρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον 41χρονο συναντήθηκαν στις 04-05-2024 στην ανωτέρω περιοχή και μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, ο 50χρονος έβαλε με πυροβόλο όπλο κατά του 41χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Την 06-05-2024, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εντόπισαν, σε παράδρομο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, το όχημα με το οποίο είχαν μετακινηθεί οι δράστες, καμένο ολοσχερώς, ενώ από την προκληθείσα πυρκαγιά είχε προκύψει κίνδυνος και για παρακείμενες ιδιοκτησίες.

Την 09-05-2024, ο 41χρονος μετέβη αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, όπου διακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση. Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και αναζητήσεων, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν, σε αγροτική περιοχή της Πιερίας και προσήγαγαν τον 50χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.