ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βόλος: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στις Αλυκές

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2023 είχε σημειωθεί έκρηξη σε ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας, στην Αγριά με λεία πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Βόλος: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στις Αλυκές

Τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας σε κεντρικό σημείο των Αλυκών Βόλου.

Οι δράστες, πήραν τα χρήματα που είχε το ΑΤΜ και έφυγαν από το σημείο.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε παρακείμενο κατάστημα, ενώ την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Μάιο του 2023 είχε σημειωθεί έκρηξη σε ΑΤΜ της ίδιας τράπεζας, στην Αγριά, με λεία πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, επίσης τα ξημερώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, τόσο στο μηχάνημα ανάληψης όσο και σε αρτοποιείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.