ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Διεθνής αθλητής κατηγορείται ότι ξυλοφόρτωσε την πρώην συζύγου του (φωτό)

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες αλλά αναβλήθηκε καθώς ο 34χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο

Βόλος: Διεθνής αθλητής κατηγορείται ότι ξυλοφόρτωσε την πρώην συζύγου του (φωτό)

Μια γυναίκα από το Βόλο υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στο ανήλικο παιδί της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι γνωστός πρωταθλητής της ποδηλασίας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, το απόγευμα της 6ης Ιουνίου πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να παραλάβει το παιδί τους το οποίο πέρασε μερικές ημέρες με τον πατέρα του στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε το ζευγάρι μετά το διαζύγιο.

Ο 34χρονος, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Ποδηλασίας στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012, άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τις αντιδράσεις του παιδιού υποστηρίζοντας πως αυτό ήθελε να παραμείνει στο σπίτι και να μην ακολουθήσει τη μητέρα του.

Η 31χρονη αντέδρασε και τον έσπρωξε με το γνωστό αθλητή να την γρονθοκοπεί στη μύτη, όπως καταγγέλλει η ίδια, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Η γυναίκα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 34χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 31χρονη.

Λίγη ώρα αργότερα, μήνυση υπέβαλε και η 31χρονη με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να συλλάβουν τον πρώην σύζυγό της με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες αλλά αναβλήθηκε για τις 19 Ιουλίου καθώς ο 34χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.