ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Εντοπίστηκε σώος ο άνδρας που είχε εξαφανιστεί μετά από βραδινή έξοδο

Είναι καλά στην υγεία του

Βόλος: Εντοπίστηκε σώος ο άνδρας που είχε εξαφανιστεί μετά από βραδινή έξοδο

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 49χρονου άνδρα που τα ίχνη του είχαν χαθεί από τον Βόλο στις 10/10 μετά από νυχτερινή έξοδο με την παρέα του.

Η εξαφάνιση σήμανε συναγερμό με τις έρευνες από τους δικούς του ανθρώπους να ξεκινούν ταχύτατα.

Η λήξη του συναγερμού για την εξαφάνιση του 49χρονου βρίσκει τους δικούς του ανθρώπους ανακουφισμένους.

Είχε προηγηθεί έξοδος με φίλους, με τον ίδιο να παραμένει στο τέλος στο κέντρο της πόλης. Το επόμενο πρωί, ο αδερφός του διαπίστωσε πως έλειπε και άρχισε να κινεί γη και ουρανό για να τον εντοπίσει. Κάτι που τελικά έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ο 49χρονος που ήταν αγνοούμενος από το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου σε περιοχή του Βόλου. Μετά από τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του, που στήθηκε από συγγενείς, φίλους και εθελοντές ο 49χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Τρίτης 11 Οκτωβρίου, σε μαγαζί στον Βόλο.

Ο ίδιος εντοπίστηκε από τον αδερφό του. Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για την κατάσταση της υγείας του έκανε και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, Βασίλης Ηλιόπουλος που συμμετείχε στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος τη Δευτέρα το βράδυ είχε βγει μαζί με παρέα τριών ακόμη φίλων του για να διασκεδάσουν. Πέρασαν από διάφορα μαγαζιά του Βόλου. Τελευταίος σταθμός ήταν στο κέντρο της πόλης. Εκεί οι άλλοι τρεις της παρέας αποφάσισαν να φύγουν αλλά εκείνος τους είπε να τον αφήσουν γιατί ήθελε να πάει σε διπλανή επιχείρηση για να φάει κάτι.

Οι φίλοι του έφυγαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους ο ίδιος όμως όχι. Το πρωί της επόμενης μέρας, την απουσία του διαπίστωσε ο αδερφός του με τον οποίο μένουν μαζί. Τον αναζήτησε στο κινητό του αλλά δεν απάντησε. Αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους φίλους του 49χρονου που γνώριζε ότι είχαν κάνει μαζί την έξοδο.

Κανείς δεν μπορούσε να δώσει κάποια επιπλέον πληροφορία. Όλοι ανέφεραν ότι οι φίλοι χώρισαν σε συγκεκριμένο μαγαζί, ότι ο ίδιος ήθελε να παραμείνει για να πάει να φάει και έκτοτε δεν είχαν επικοινωνία μαζί του.

Τον αναζήτησαν στο νοσοκομείο, αλλά πήραν αρνητική απάντηση. Φίλοι και γνωστοί άρχισαν να αναζητούν πληροφορίες στον τελευταίο γνωστό «σταθμό» της παρέας και πάλι όμως δεν στάθηκαν τυχεροί. Κανείς δεν γνώριζε να πει κάτι παραπάνω. Ούτε μπόρεσαν να βρουν ίχνη του στη διαδρομή προς το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά το θρίλερ με την εξαφάνιση του 49χρονου είχε αίσιο τέλος και οι καρδιές των φίλων και των στενών συγγενών του πήγαν στις θέσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.