Ψεύτες και κλέφτες...

Βόλος: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης – Πέταξε από το μπαλκόνι 15.000 ευρώ

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου

Βόλος: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης – Πέταξε από το μπαλκόνι 15.000 ευρώ

Δικογραφία για απάτη ηλικιωμένης γυναίκας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου άνδρα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, στις 25 Οκτωβρίου ο 57χρονος εξαπάτησε 77χρονη γυναίκα με το με το πρόσχημα ιατρικής περίθαλψης συγγενικού προσώπου της παθούσας και της επείγουσας ανάγκης για καταβολή χρηματικού ποσού.

Ο ίδιος την έπεισε να του παραδώσει, απορρίπτοντας από το μπαλκόνι της οικίας της, το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.