ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Συνελήφθη 44χρονη που προσπάθησε να περάσει ηρωίνη στον 20χρονο γιο της στα κρατητήρια

«Ηθελα να τον βοηθήσω για να μην πονάει» είπε

Βόλος: Συνελήφθη 44χρονη που προσπάθησε να περάσει ηρωίνη στον 20χρονο γιο της στα κρατητήρια

Μία 44χρονη γυναίκα αποφάσισε να περάσει μικροποσότητα ηρωίνης στον 20χρονο γιο της μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας .

Ο 20χρονος γιος της είχε συλληφθεί για μπαράζ κλοπών και χθες θα περνούσε από ανάκριση καθώς τον βάραινε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατά συρροή και κατ΄επάγγελμα εγκληματικές πράξεις. Η μητέρα του με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία δέχτηκε να του περάσει προχθές ηρωίνη στο κρατητήριο «για να μην πονάει».

Ο νεαρός αφέθηκε χθες ελεύθερος υπό όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, αλλά η 44χρονη μητέρα του κρατείται και αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα, και συγκεκριμένα για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης. Η 44χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

«Ήθελα να τον βοηθήσω . Το παιδί μου κλέβει για την δόση του, ζούμε μια αφόρητη κατάσταση», είπε με δάκρυα η μητέρα και η Εισαγγελία έδωσε εντολή για διενέργεια τοξικολογικής αλλά και ψυχιατρικής εξέτασης του 20 χρονου. Στόχος των αρχών για τον νεαρό χρήστη είναι να τεθεί υπό παρακολούθηση σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης με εισαγγελική εντολή . Ο νεαρός με το ποινικό μητρώο, πριν λίγες ημέρες έκλεψε μέσα σε δώδεκα ώρες, έναν φούρνο, ένα μηχανάκι και ένα καφέ από όπου αφαίρεσε τάμπλετ και κινητά, ενώ εκκρεμούν σε βάρος του τρεις ακόμη δικογραφίες για κλοπές από τον περασμένο Μάρτιο.

Η σύλληψη

Η 44χρονη συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς προσπάθησε να εισάγει στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 3,44 γραμμαρίων, την οποία είχε αποκρύψει σε προσωπικά είδη που προορίζονταν για τον 20χρονο γιο της. Οταν εξετάστηκαν τα προσωπικά είδη του νεαρού βρέθηκε η ηρωίνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.