ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Βόλος: Συνελήφθη νεαρός που είχε όπλο που έμοιαζε με… πιστωτική κάρτα (φωτο)

Το περίεργο όπλο, που δεν είχε σφαίρα στον γεμιστήρα, κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα γίνει βαλλιστική εξέταση

Βόλος: Συνελήφθη νεαρός που είχε όπλο που έμοιαζε με… πιστωτική κάρτα (φωτο)

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ένας 20χρονος Έλληνας στον Βόλο που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα ενός 22χρονου και είχε στην κατοχή του ένα ασυνήθιστο όπλο που μοιάζει με… πιστωτική κάρτα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στον αποθηκευτικό χώρο της μοτοσικλέτας, βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο πιστόλι μονής βολής, το οποίο είχε τοποθετήσει εκεί ο ιδιοκτήτης της κι έτσι ο νεαρός αναβάτης συνελήφθη. Το περίεργο όπλο, που δεν είχε σφαίρα στον γεμιστήρα, κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα γίνει βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Ο 22χρονος ιδιοκτήτης του εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον 20χρονο φίλο του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος άσκησε σε βάρος και των δυο δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρανομίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.